WAARDEVOL!

Ik ben heel blij dat ik de VA School ben tegengekomen tijdens een middagje rondkijken op Facebook! Alles wat ik bij jullie gedaan/gevolgd heb heeft mij enorm geholpen. Als persoon, maar ook bij het ondernemen!

Ik volg nu de opleiding Online marketing VA en ik heb nu meer (specifieke) kennis. Met deze kennis kan ik me als VA beter positioneren. Maar wat deze training me ook zeker gebracht heeft is meer zelfvertrouwen! En sinds kort ook een ander soort opdrachten! Opdrachten waarbij wat ik geleerd heb tijdens de training kan toepassen! Deze opdrachten had ik zonder deze training niet kunnen aannemen.

De toegevoegde waarde van de training Online Marketing VA als één geheel is dat de modules die zijn opgenomen in de training perfect op elkaar aansluiten. Zonder het één kan het ander niet (of minder goed!). Je wordt vanaf het begin af aan meegenomen in een proces om zo op een goede en doordachte manier ergens uit te komen!

Als je de onderdelen hier en daar los volgt zou je die aansluiting niet zo goed hebben. En ik denk dat dat juist zo belangrijk is bij het goed kunnen ondersteunen van je opdrachtgever. Door middel van de opdrachten die we krijgen en de samenwerking met mijn stageklant proef ik aan wat de mogelijkheden zijn en wat er allemaal kan. Het laat je stappen zetten. Zou het alleen maar theorie zijn dan zou je sommige stappen misschien voor lief nemen en overslaan. Zo van, komt wel een keer. De extra sessies zoals de Sympathieke Salestraining en de Salesfunnelsessies hebben zeker ook toegevoegde waarde. Je leert hier enorm veel van.

Als je online ondernemen en alles wat erbij komt kijken leuk vindt, dan moet je deze training zeker volgen! Je doet enorm veel kennis op! Kennis waarmee je je opdrachtgever goed kunt helpen en ondersteunen bij het online ondernemen.  Ik ben ook van mening dat je tijdens deze training te maken krijgt met tools en met tools gaat werken waarvan je als VA het bestaan moet weten.

Wat zeker ook een toegevoegde waarde is voor deze training is dat je tijdens de training werkt met een stageklant. Een klant waarbij wat je leert je gelijk in de praktijk kunt brengen bij zijn/haar bedrijf. De feedback die je ontvangt helpt je nog verder te groeien. Je leert hier enorm veel van!

Omdat mijn inkomsten bij aanvang van de training nog niet zo waren als ik graag zou willen heb ik getwijfeld over de prijs van de training. Maar dit was maar een heel kort moment!

Al snel zag ik de toegevoegde waarde van deze training en wat deze mij zou brengen. Bovendien werk je tijdens deze training met de beste coaches/trainers die er zijn op het gebied van online ondernemen.

Het is heel erg fijn dat jullie heel erg betrokken zijn bij jullie deelnemers, altijd klaarstaan en advies geven. Het contact heel persoonlijk is en je geen nummer voelt. De facebookgroepen zijn geweldig. Hier kun je elkaar om advies vragen, elkaar helpen etc.

Een grote verandering voor mij en mijn bedrijf is dat ik als VA sterker in mijn schoenen sta. Ik voel me zekerder en durf meer, dit helpt mij bij het ondernemen!

Ja, ik ben ervan overtuigd dat de markt er klaar voor is. En er is ook zeker vraag naar online marketing VA’s. Bijna dagelijks zie je oproepen van ondernemers voorbij komen. Wat ik persoonlijk wel merk is dat het lastig is om ertussen te komen. Maar blijven reageren en soms heb je geluk! In mijn directe omgeving merk ik dat het begrip VA nog niet leeft. Tijd om hier iets aan te doen! Deze training heeft me zeker de tools laten zien en ermee leren werken die me hierbij kunnen helpen!

Als ik de Online marketing VA training in één woord moest beschrijven, dan schreef ik … WAARDEVOL. In hoofdletters!

Ingrid Huisman

Mediatesse

OMVA rocks!

De opleiding Online marketing VA is een groot feest. Iedere week kijk ik weer uit naar de nieuwe lessen. Waarom? Omdat ik elke week weer de bevestiging krijg dat dit de baan is die ik altijd wilde, maar nooit kon vinden. Iedere module word je door experts op dat vakgebied klaargestoomd voor het echte werk. En natuurlijk moet je zelf ook flink aan de bak. Het fijne is dat je alle opdrachten gelijk in de praktijk kunt brengen bij je (stage)klanten. Voor mij ook gelijk een mooie test of er echt vraag is naar online marketing VA’s. Nou, die vraag is er. Wat maak ik ondernemers blij. Ze kunnen zich weer richten op zaken waar ze echt blij van worden en ze halen betere resultaten. Online marketing doe je er niet ‘even’ bij. Het is een vak. “Voordat jij er was, deed ik altijd maar wat” hoor ik klanten vaak zeggen. “Het geeft me rust dat jij dat uit handen neemt én ik weet nu dat het goed gedaan wordt.” Voordat ik begon met de opleiding heb ik even getwijfeld of de investering op zou wegen tegen het resultaat. Daar heb ik nu absoluut geen twijfel meer over. En ook niet of ik de investering waard ben voor mijn klanten trouwens. En dan mag ik ook nog eens doen wat ik het liefste doe. De opleiding Online marketing VA rocks!

Irene Verwater

Blij Support

Echt next level

Dit is dé training voor VA’s die echt willen inspelen op de huidige markt en klanten willen aantrekken. Steeds meer ondernemers vragen om een VA met als specialisatie Online Marketing! Dit is één van de eerste dingen die een ondernemer graag uitbesteed heb ik gemerkt. Ik ben blij dat ik me mag scharen onder de eerste groep die deze opleiding mag afronden. Ik merk nu al tijdens de opleiding dat ik een aantal aanvragen krijg voor Online Marketing opdrachten. Naast inspirerende lessen en trainers, verrast Hanneke mij steeds door de uitdaging op te zoeken en net dat beetje meer te geven om me te onderscheiden.

Deze training vind ik echt geschikt voor de ‘the next level VA’.  

Stonne Moerdijk

Stonne organiseert

Eyeopener

De opleiding Online marketing VA heeft mij inzicht en kennis gegeven van de onlinemarketing mogelijkheden, zoals e-mailmarketing en online advertising. Je leert online marketing nog beter inzetten voor je bedrijf aan de hand van diverse praktijkopdrachten. Het vergroot je kennis over online marketing. Ik was vooraf een beetje onzeker omdat ik niet wist of het echt wel iets voor mij zou zijn om te leren. Voor mij was de grootste verandering dat ik me bewuster ben geworden dat online marketing noodzakelijk is, als je wilt groeien met je bedrijf. Ik denk dat er zeker wel vraag naar is en ik weet zeker dat ik me door deze training zodanig kan profileren dat ik gezien wordt door potentiële opdrachtgevers.

Jessica van Bergeijk

Van Bergeijk Office Support

Magisch

De opleiding Online marketing VA geeft mij een fantastisch inzicht in de wereld van het online ondernemen. Er zijn zoveel kansen! Wat het mij al heeft opgeleverd? Een nieuwe klant die advies wilde over zijn website, qua teksten. Een klant die Facebook adverteren in wilde zetten voor een eerste challenge. De eerste e-books gemaakt. Een mailinglijst in ActiveCampaign binnen 1,5 week op kunnen bouwen tot 40 inschrijvingen. En vooral, dit alles aan elkaar verbinden. Mooie online producten aanbieden met Facebook adverteren zodat je een mailinglijst opbouwt. Welke klant wil dit nu niet?!

Wat zo goed aan deze opleiding is dat het een combinatie is van online leren, in je eigen tijd, vanaf je eigen werkplek. Wel de stok achter de deur dat er iedere maand een nieuwe module start en je dus ook echt bij moet blijven. En dit alles gecombineerd met het gelijk in de praktijk brengen bij een (stage)klant. Gelijk een referentie opbouwen en alles testen, testen, testen. Perfecte combinatie in mijn ogen.

Vooraf twijfelde ik wel even in verband met de investering. Maar met gespreide betaling werd deze ‘pil’ al veel kleiner. En eerlijk; ik heb nu al een groot deel van de investering terugverdiend.

Ik wist al een tijd dat het slim zou zijn voor mijn bedrijf om een specialisatie te kiezen. Maar wat dan? En is dit echt nodig? Ach, ik kan toch zoveel, ik zie wel. En nu WIL ik niet anders meer. Ik wil alleen maar online marketing doen. Hier word ik blij van. Dit levert ook echt resultaat voor je klant: meer mensen op je mailinglijst? Meer kans op verkoop. Betere Facebook advertenties? Meer likes, verkopen, naamsbekendheid. Dus ik ‘schreeuw het van de daken’, wil je online marketing? Dan moet je bij mij zijn. Financiële administratie of administratieve structuur? Daar haal ik geen voldoening meer uit. Dus ik durf en kan kiezen, en met een vertrouwd gevoel dat ik nu al richting de expert status ga. Ik kan mijn klant echt helpen, durf ik vol vertrouwen te zeggen.

Ik merk dat er absoluut markt is voor online marketing VA’s. Regelmatig zie ik op social media de vraag voorbij komen of iemand ‘de code al gekraakt heeft van het facebook adverteren’. Ik hoor heel veel mensen om mij heen worstelen met autoresponders. Dit alles is nieuw voor ze, het online ondernemen, veel ondernemers komen er inmiddels achter dat ze er iets mee moeten. Maar hoe dan?! Alles is nieuw. Voor jou niet meer na deze opleiding! Dus jij gaat ze met heel veel kennis, kunde en plezier helpen.

Hinke Veldhuizen

HINKE

Superleuk

Wat ik zo fijn vind is dat ik nu meer kennis heb en daardoor een nieuw aanbod voor mijn klanten. De Online marketing VA opleiding is een echte professionalisering binnen het vak van VA vind ik. Vooraf twijfelde ik wel even want de opleiding duurt 8 maanden en je moet veel tijd investeren. Maar het is het waard. Mijn bedrijf verandert ook langzamerhand. De interesse van klanten verandert, doordat je iets anders te bieden hebt. Ik merk dus zeker dat de markt er klaar voor is. De ondernemers staan te trappelen om te werken met een Online marketing VA.

Anouk Kuiper

Anouk OMS